Sep 17, 2011, 7:05 PM

Мълчаливо 

  Poetry » Other
538 0 0

 

 

 

                    В Тишината на покоя

                 Не Искам да загубя думите

     И само дъХ и шепот на криле край мене

                 В нОщта на мойте тайни скрити

Далечни споМени  изгарят в мрака

         нечути Истини  почти забравени

            не ме Разбра – до болка вече зная

                                      ти сам избра –

                                      стената от мълчание

                                      да бъде края…

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??