Jul 11, 2014, 9:30 AM

Мълчание 

  Poetry
427 0 2

на съседната маса
трима глухонеми
разговарят оживено
ръцете им разсичат въздуха
мога да чуя свистенето
така както чувам стъпките
на дребното циганче
спира точно до тях
зяпа ги с любопитство
бърборейки обичайното
първо ръцете им млъкват
после устата му млъква
мълчат по своему
безкрайна няма минута
дали няма какво
повече да си кажат
дали подозират как
някои думи мълчат
повече и от хората

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??