Aug 8, 2008, 8:09 PM

Мълчание 

  Poetry » Other
618 0 6

Мълчание във въздуха се носи,

в сърцата нещо се разчупи,

не сме предишните актьори,

живеем вече с нашите роли.

Научихме се на преструвка,

тя стана част от новия ни ден,

кога ще свикнем с правилата,

със греха и самотата...

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??