Oct 2, 2012, 11:52 PM

Мълчание 

  Poetry » Other
559 0 0

 


В стаята сме Аз и Ти,

между нас тишината стои.

Неловко е да си мълчим,

няма какво да споделим.

Страх в очите се чете,

слабостта на едно сърце.

Страдахме толкова дни,

любовта спря да гори,

в гърдите не тлее дори.

Аз и Ти.

Сродни души.

Аз и Ти .

Скитници.

 

© Мия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??