Apr 24, 2013, 3:47 PM

Мълчанието говори 

  Poetry » Other
471 0 3

Мълчанието говори

 

Всъщност и мълчанието говори.

Когато е споделено

и има кой да те чуе...

Да помълчиш с някого,

ще го почувстваш.

И ще можеш да усетиш,

да разбереш, да видиш

добротата в един човек.

Като светлина, като мистерия.

Сърцето я усеща.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??