Jul 8, 2013, 9:41 AM

Мълчанието ми 

  Poetry
753 0 1

Мълчанието ми не е тихо.

Мълчанието ми може да крещи.

Мълчанието ми казва всичко.

Мълчанието ми те боли.

Мълчанието ми ни подхожда,

след толкова думи излишни.

Разкъсва, дъвче и изглозгва

тишината от казаното предишно.

Мълчанието ми бе ковано

в пламъка на твойто безразличие.

След безчет слова пиляни

за онзи необичащия.

Мълчах със сухи устни,

може би очите да течаха.

Но аз мълчах и тебе слушах,

а чувах само тишината...

 

© Стелияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??