Наобичах се, настрадах се, находих се
по трънливите пътеки на моите любови.
Накървяха се нозете ми
... и се сковаха.
Натъжих се, насълзих се, наплаках се
за сухите очи на моите любови.
Удавиха се очите ми
... и пресъхнаха.
Намолих се, наговорих се, навиках се
след глухите сърца на моите любови.
Изгубиха се думите ми
... и онемях.
Навиках се, наплаках се, наобичах се
... и спрях.
© Донка Колева All rights reserved.