May 10, 2009, 9:51 PM

На... 

  Poetry » Other
1256 0 15

И не е нужна пролет за разлистване,

и не е нужна смърт за траур.

Да се родя, достатъчно е искане.

Да бъда вечна, слей ме с твойта аура.

 

Ти в мислите ми нежността посявай,

обичай ме и без да заслужавам.

От себе си ме измоли, създавай ме,

спаси ме, без това да оправдавам.

 

И след като се сбъдна, чак тогава

реши дали е нужно “да изтриеш”...

Аз ще приема, твое право е

да ме осъдиш и да ме убиеш...

 

 

 

 

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??