Feb 19, 2010, 9:31 PM

На А. 

  Poetry » Love
606 0 1

Да те загубя ли?...

Че как да те загубя , след като те нямам?!...

Не мога да те съдя без вина!

 

 

Пулсът ми внезапно пак се ускорява,

мъничко спасение си във нощта.

 

 

Устните ти, сладки като загоряла захар,

в моите допираш, без да те е срам.

И в плен изпадам безнадежно,

любовта ми се увеличава с още грам.

 

 

И те нямам, а ръце оплиташ в моите мило.

Мислите ми пак към теб летят.

Ти си моя малка лудост,

          моят АНГЕЛ,

         моят сладък грях!...

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??