May 24, 2007, 7:54 AM

На Адамов с либов:) 

  Poetry
738 0 4
Абсолютен! Като водка сутрин.
Див! Като казак без кон.
Ангажиращ! Като "Кама Сутра".
Мастодонтен! Като слон.
Обичаме те двама с Ели,
Все едно сме се заклели:):):):):)

П.П.
Със сигурност не е шедьовър на поетичното изкуство, но пък е от сърце и с ЛИБОВ.
Да си ни жив и здрав, дет са вика:):):)
 

© Ники Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??