Бабо, къде си?
Надявам се, добре си.
Дано чуваш гласа ми,
и да идваш често в съня ми.
Да ми припомняш в тъжните дни
детството красиво,
и как живяхме с теб и дядо
тримата щастливо.
Как бдеше винаги над мен,
и не ме оставяше нито ден.
Когато те ядосвах, ти винаги
ми прощаваше,
и за грешките ми забравяше.
Мила бабо, да бъда човек
от теб научих,
благодарение на теб,
в живота сполучих.
Дано някой ден да се видим
горе на небето, и да преживеем
отново тези дни, останали ми
завинаги в сърцето...
© Венета All rights reserved.