4.11.2023 г., 18:56 ч.

На баба 

  Поезия » Друга
118 0 1

Бабо, къде си?

Надявам се, добре си.

Дано чуваш гласа ми,

и да идваш често в съня ми.

Да ми припомняш в тъжните дни

детството красиво,

и как живяхме с теб и дядо 

тримата щастливо.

Как бдеше винаги над мен,

и не ме оставяше нито ден.

 

Когато те ядосвах, ти винаги

ми прощаваше,

и за грешките ми забравяше.

Мила бабо, да бъда човек 

от теб научих,

благодарение на теб,

в живота сполучих.

Дано някой ден да се видим

горе на небето, и да преживеем

отново тези дни, останали ми

завинаги в сърцето...

 

© Венета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чисто и хубаво.Мир на душата й.
Предложения
: ??:??