Jun 22, 2006, 8:27 PM

На Биляна 

  Poetry
1116 0 3
Застанал съм край езерото Охридско,
там дето първи път те срещнах.
Отпращам с поглед тъжен аз рибарите
и чакам те при мен да се завърнеш.
Веднъж те срещнах и държах ръката ти,
веднъж мечтата ми се сбъдна.
Дали отново ще целуна,
момичето със белите одежди.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??