Sep 9, 2004, 11:56 AM

На четири гуми 

  Poetry
1012 0 2

Щом решиш да си купуваш кола
стои вапроса с какво и каква,
дали да я внесеш от чужбина
или от тук за няколко евро и половина.

Бьлгарската направиа е такава ,
че за месец и издава багажа
едва ли ремонта ще е свестен
щом сервиза е неизвестен.

Ако я вземеш куча марка
100% ще е без седалка.
Волана ще отказва,
а мотора ще се смазва.

Мерцедес или Ферари,
все модерни мотокари,
но вземи си яка бричка,
за да е твоя всяка женичка.
                                          хи,хи,хи;)

© Роси Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • на мен пък доста ми допада,въпреки че наистина имаше някои неща,който не се вързват много ,но е забавно !
  • Може би сте се забавлявали, докато сте подреждали рими, но това не е поезия! Ако наистина искате да пишете, проявете по-сериозно отношение и уважение към словото1
Random works
: ??:??