Apr 28, 2009, 11:27 PM

На децата ни с любов! 

  Poetry » Phylosophy
694 0 0

И така - продължава си животът пъстроцветен,
и порастват неусетно вчера малките деца.
Две от трите ми слънца скоро мислят да заминат
надалече, та прописах тази вечер затова.

С ум, и труд, и постоянство своя изпит издържаха,
и студентки ще са вече, но далече от дома.
Ще ми бъде мъчно, вярно, но си рекох: стига вече!
Щом щастливи са - да идат! А и аз не съм сама...

Със баща им ще сме тука, а и брат им ще е с нас.
Обичта ни ще ги топли, ще ги мислим всеки ден.
Просто вече са големи и настъпи явно час
своя път да извървят без баща си и без мен...

А пък малкият им брат, първокласник напорист,
всеки ден ще е на скайпа, ще звъни по телефони...
И ще пише все писма - на компютър и на лист -
колко липсват му, но как по света ще ги догони,

щом завърши първи клас, щом порасне още малко,
как ще иде да ги види там, във другите държави!
Той по зодия е лъв и със сигурност си знам:
щом решение е взел - сто на сто ще го направи!!!

Затова - на дòбър час! Мои умни три дечица!
Най-доброто май сте взели и от двама ни с баща ви!
И  гордеем се със вас, и обичаме ви много,
затова - със Бог напред, трудността назад остава!

 

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??