Звездите шепнат твоето име,
Ветровете галят твоята коса...
Слънцето ти се усмихва
и вечно ще ни носи твоята топлина...
Звездите шепнат твоето име,
Луната ни показва усмивката една,
защото там висока на небето
грее вече твоята ЗВЕЗДА!!!
© Сима Иванова All rights reserved.