Dec 8, 2011, 2:43 PM

На финала 

  Poetry
2261 0 11

От миналото нищо не отричам.

За бъдещето сляпо не гадая.

Навярно бил съм някога обичан,

дали ще ме обикнат пак - не зная.

 

Не се побирам някак си в калъпа

на временни любови и копнежи.

Във друго време ми е хвърлен пъпа

и не плета от паяжини мрежи.

 

Не паля свещи и цветя не нося.

"Обичам те" в очите ми е скрито.

И отговор на всичките въпроси

там всеки ще намери без да пита.

 

Съдбата си не мога да пришпоря,

макар и близо до финала вече.

С Живота още малко ще поспоря,

а другото е, както казват - Вечност.



© Димитър Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??