Oct 5, 2008, 9:03 PM

***(на И.) 

  Poetry » Love
594 0 8

***

(на И.)

Копнея за теб, а те няма...

Жадувам те, моя любов!...

Мисълта за теб е жарава...

Смисъл на моя живот...

Има те! Не си измама!...

Моя изстрадана чиста любов!...

Искам до теб да остана!...

Копнеж, желание, зов...

Недей се страхува!... Не бива!...

Ела!... Не ще те предам!...

Дай ми от твоята сила!...

А аз... себе си ще ти дам!...

© Райна Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??