Jul 29, 2018, 1:28 AM

На кладата 

  Poetry » Other
280 3 5

Красиви думи казвах или смешни,

свещени мисли имах или грешни?

С мечти завързан съм – неизживяни,

а пламъците ми отварят рани.

И вихрените въгленови бури –

на кладата мъстителните хуни,

обвиват тялото ми с жар жестока

и ме понасят в бездна за порока,

родил се в тъмнина и вуду песни.

А всеки мисли си, че много лесни

са кодовете дето разгадават

душата – ала тя под ключ остава!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??