Dec 28, 2009, 10:40 AM

На Коледа се случват чудеса 

  Poetry » Other
1573 0 3

на коледа

се случват чудеса

родители

от женени

разведени

като баща ми

но пък те отрано

доста преди

коледа

в аванс

във такт със музиката

гълъби

отлитат

 

докато пред мен

(отново в такт)

на коледа се случват чудеса

различни

лакти

нокти

обеци

се мяркат и размиват

ту

разливат ми се

по ръкава

върху

“графа”

 

да

на коледа се случват чудеса

така например

ти

да

дойдеш

да ми

кажеш

обичам те

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??