28.12.2009 г., 10:40 ч.

На Коледа се случват чудеса 

  Поезия » Друга
1568 0 3

на коледа

се случват чудеса

родители

от женени

разведени

като баща ми

но пък те отрано

доста преди

коледа

в аванс

във такт със музиката

гълъби

отлитат

 

докато пред мен

(отново в такт)

на коледа се случват чудеса

различни

лакти

нокти

обеци

се мяркат и размиват

ту

разливат ми се

по ръкава

върху

“графа”

 

да

на коледа се случват чудеса

така например

ти

да

дойдеш

да ми

кажеш

обичам те

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??