Oct 6, 2016, 6:38 PM

На Кристина 

  Poetry
269 0 0

Ако не вярваш, че всичко ще става по-добре,
тогава какъв е смисълът от всичко?
Хубав въпрос се намери някой да ми зададе,
отговорът на който ми убягна трагично.


Трагичното в трагичността се тайно крие. 
Иронията плавно си намира място и така
сме двама тук, говорим до безсилие
и с цветове чудесни рисуваме света.

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??