Mar 2, 2007, 1:00 PM

На Лили 

  Poetry
807 0 5

Един приятел,
това си ти!
Една утеха,
това си ти!
Една истина,
това си ти!
Една звезда,
това си ти, Лили!
Обичам те като истинска сестра,
с мен си в радост и в беда,
за мен ти си истинаска приятелка.
Живея с мисълта, че когато се подхлъзна,
дори в далечината,
ще знам, че има една протегната ръка.
Когато радвам се на слънчевите дни,
ти пак ще си до мен и ще ме подкрепиш.
За теб бих дала всичко на света,
да това си ти - една приятелка добра!





© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??