Apr 18, 2010, 12:51 AM

На Лора 

  Poetry » Other
568 0 1

Красавице, не се погубвай със сълзи.

Недей, не си отивай от света.

Какво, че тя го иска? Той до теб стои.

Красавице, не се погубвай. Не така.

 

Късно е да ги изричам тези думи.

Късно е, Лора. Късно, поете.

Една любовна история превзе пак ума ми.

Обич. И болка. По много от двете…


17 Април 2010

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??