May 30, 2008, 7:36 AM

На любовницата ми Мери 

  Poetry » Other
852 1 11
На любовницата ми Мери

Вън бушува страшна зима,
вътре, пред топла камина,
аз страстно целувам Мери
и нямам грам проблеми.

По дяволите, студът и снегът,
пред камината ще дочакаме пролетта,
че нехаем за поредния мраз,
Блади Мери и аз.

Рецепта: лед, водка, доматен сок,
три капки табаско сос, сол, пипер
и парче целина за разбъркване и мезе.

Наздраве - на всеки, който нехае!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??