Oct 22, 2013, 11:28 PM

На мама 

  Poetry » Other
626 0 3

На мама

 Нарисувах те отдясно, до сърцето,
да ме топлиш и да ме закриляш вечно,
за да си с мен от здрач до светло,
дори като си нейде надалече.

Нарисувах те на мен, самата,
усмихната, със блясък във очите,
 да грееш в мен, в сърцето и в душата
 с красотите си и с добрината вечна.

Ти, Мамо, на света си ми едничка,
ти ме правиш силна и добра.
 За мен си всичко, всичко, всичко,
 всичко във живота и света.

Хубаво ми е да те наричам
с мили думи най-различни,
но най-хубаво ми е да те обичам
и да споделяш всички мои мисли.

Когато съм небрежна, знам, че ти е тежко.
В тревогите, във щастието, във всичко си до мен.
Строга си понякога, щом допусна грешка,
но най-милата ми гледка си Ти във всеки ден!

© Саня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??