Jun 24, 2009, 7:42 PM

На милиметър 

  Poetry
618 0 16



Докосвам с пръсти

връхчетата на косата ти.

На милиметър само

са устните ми.

Знаеш ли,

че цветята ухаят

нощем най-силно,

а ти

винаги...

 

  

  



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??