Jan 15, 2013, 5:58 PM

На моите синове 

  Poetry » Other
5854 0 1

Два дивни бряста високи отгледах

и вложих от себе си всичко във тях.

До скоро ги пазих от вятър и бури,

но вече сами те се пазят от тях.


Израснаха с корени здрави и силни,

на тяхната сянка разчитам сега,

да бъдат човеци възпитах спокойно,

израснаха вече моите деца.


Всеки пое по пътя си труден

и мисля, че справят се доста добре,

сега са готови за подвизи буйни,

това са те - моите скъпи мъже.


Редовно се моля на Бог да ги пази,

в трудности, в болка и радост дори,

с много любов да живеят достойно,

пораснаха моите безценни мъже.


25.04.2009г.

© Дария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, Дария! За двата бряста и за сянката от тях! Много ми хареса!
Random works
: ??:??