Sep 9, 2015, 9:53 PM

На Морето с любов!... 

  Poetry » Other
332 0 2

 

 

На Морето с любов!...

 

Вълна не догонва вълната

в безкраен търкалящ се бяг...

Морето е волност и вятър,

но... Морето е също и бряг!...

 

Увлечен в  примамните истини

все вярвах в щастливият зар,

но гонех в миражи единствено

един недействителен фар...

 

И замъчвах се тихо тогава-

душеше ме гърлото чак...

... А в бурята сам проумявах,

че Морето е още и: Бряг!...

 

Коста Качев,

Едно време в Морето

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз обичам морето, защото съм израснал край него!
    Чудесно посвещение, Докторе!Поздрави от мен и хубав ден!!
  • Хубаво посвещение!
    С обич подбрани думи...
Random works
: ??:??