Feb 4, 2006, 3:24 PM

На моята половинка 

  Poetry
861 0 0



На моята половинка


 

Гарибалди смееше се запленен,
Беше неговият ден рожден.
Кръстник бях му аз тогава,
Ти красивата му дама...

Слънчеви отблясъци по нас искряха,
Снежния човек топяха.
Дивната ти младост пиех аз,
Ромолеше весел смях.

Времето лети не спира,
Мигове, минути, часове...
И откъде ли то извира,
Къде ли ще ни отнесе?

Пътища изминати, нощи и дни
Изгреви, залези, небе и звезди...
Музика във тишината, нашата съдба,
Мирис на кокиче, дъждовна дъга.

Тъмнината руса в твоите коси,
Обливат ме вълни с наслада.
Блясъка златист във твоите очи,
Стопля ме и сгрява ми душата.

 

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??