May 25, 2012, 1:49 PM

На моята учителка 

  Poetry » Civilian
861 0 0

 

 

На моята учителка

 

 

 

Във ден като този, прекрасен и светъл,

учителко моя, аз нося цветя.

На теб ги поднасям с любов, благодарност,

задето научи ме ти да летя!

 

 


© Сафия Сандерс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??