Jun 25, 2007, 10:24 AM

На моята звездичка 

  Poetry
676 0 8
Какво мислиш за звездите?
На мен ми приличат на детски очи.
Те с любопитство гледат ни отгоре
и плачат с нас наивно, по детски.
Плачат, когато някой ни нарани,
за изгубените ни мечти.
И помни - когато гаснат звезди,
те се раждат на земята с мисии.
Те правят по-добър света,
а са само мънички звездички в пеленки!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??