Nov 23, 2007, 9:13 AM

...на нов глас 

  Poetry » Love
470 0 4

"...кажи му днес: "Обичам те!""

За мен ти си нимфа прекрасна,
поетът - сатир съм аз.
Любов във сърцето порасна -
за двайсет секунди - в екстаз.

Припев:

Ти радвай се, пей си отново,
носи се на светли крила.
И нека чрез живото слово
и с песен посрещнем нощта.

В нощта, гдето тайни надничат,
където сме пак аз и ти.
И думи омайни обричат
сърцата на диви мечти:

Припев:

Ти радвай се, пей си отново,
носи се на светли крила.
И нека чрез живото слово
и с песен посрещнем нощта,
...
възкръсвам във твойта душа.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??