Jan 9, 2020, 8:50 PM

На откоси 

  Poetry
472 2 5

 

Високото ми отесня.

Разумното се захароса.

Вините ситото отся,

заблудите анатемосах.

 

Разпененото се отля,

брега отнесе на откоси.

В зениците ми преваля,

избеленото се колоса.

 

А кожата поизбледня

от мъдростта ми сивокоса.

Конвулсията и в съня

задава старите въпроси.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??