Jul 12, 2007, 2:58 PM

На "Откровения" 

  Poetry
707 0 13

Първа стъпка - регистрация
и изграждаш профил свой,
след това с красива грация
валят творби като порой.


От радости и мъки изтъкан-
човекът на безгласното изкуство,
признат от други или поруган,
поражда в тебе свято чувство.


Когато си сам и когато боли,
"Откровения" подава ти ръка.
Когато няма кой да те теши,
тук намираш сродна душа.


Когато си мил, когато си щастлив
и преливаш от любов гореща,
думите ти правят те красив
и радваш хората отсреща.


Толкова силни изписани думи,
смееш се с глас и рониш сълзи,
и разстоянието помежду ни
с всеки изминал ден се топи.


Опора сте в тягостен ден,
съпричастни в хубав миг,
обичам ви, бъдете с мен
мили хора, чуйте този вик.



P.S. Скоро ви открих, но ми стоплихте душата :) Много ме радвате - и вие, създателите на сайта, и хората, които намират тук отдушник за чувствата си

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??