Парченце по парченце я събирам -
в краката ти навсякъде е разпиляна.
Душата от земята си прибирам
за цялата ми нежност във замяна…
За цялата ми обич е награда,
за раната, която ме убиваше!
И въпреки това не те предадох,
а болката ми до небето стигаше…
Отдръпна се с престорена небрежност,
да вярвам в теб съм вече уморена.
Откраднах от света парченце вечност,
а ти си искал да ме видиш повалена…
© Ина All rights reserved.