May 27, 2012, 10:35 PM

На почивка 

  Poetry » Love
466 0 5

Гората почва тук, от двора.

Лесът нагоре зеленей

и аз почивам, мили хора,

сред песните на Чичопей.

 

Денят ми извор го обгръща

в басейна топъл, лековит,

а в нощите ми в тази къща

с косите скриваш моя лик.

 

И после в тишината с болка

несвикналите ни уши

слухтят и чуват само колко

любов наоколо глуши.

 

Така е хубаво, когато

един до друг със теб лежим

и няма нищо по-богато

от туй, с ръце да се държим!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??