Oct 8, 2014, 12:29 PM

На приятелите ми от Откровения 

  Poetry » Other
647 0 15

Цял ден ми трябваше, дорде да го смеля...

И къде да се дяна от гадното?!

Гълъб, с пръстен, вчера застрелях.

Както летеше и падна...

 

Зад компютъра сядам си машинално.

Може би НЕТ-а да ме поосвежи.

Там, творбите на поетите са реални.

Там, Чувството, на слитъци си лежи.

 

Да се вдигна над злободневните грехове.

Да ми бъде мъничко по-добре...

Къпя душата си в стихове,

плувам в Откровения, точка, БГ...

 

Нечии радости, мъки и тайни

в мен се разплискват, като вълна...

Приятели мои, сияйни:

- Доброто управлява света!!!

 

Вие ме зареждате с Новото,

Вашата Сила, Страдание и Сълзи!

Настроението ми отново

там, във висините лети!

 

Затварям очи за минутка.

Щастлив съм от прилив на сили.

Жал ми е даже за проститутката,

дето отсреща се хили...

 

Не ми трябва вече ракия...

Не ми е страшна тъгата...

Във вашите стихове очите си мия

и в написаното с Душата !

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??