Oct 19, 2011, 10:06 PM

На Пуфи 

  Poetry » Other
468 0 0

Да кажа сбогом не мога.

Свикнала съм с присъствието ти като с дрога.

Викам, блъскам и чупя,

но нов живот няма как да купя.

 

Там, където е горяло, вечно ще боли.

Мразя се, че ще спра дъха ти.

Никога няма вече да милвам.

Всеки ден да се върнеш ще жадувам.

 

Веднъж убивам теб, двойно наказвам себе си.

Нямам друго решение за проблема си.

Ще съжалявам за всеки ден,

в който отнех ти правото да бъдеш до мен.

 

Не ме мрази!

Не се сърди!

Аз обичам те безкрайно!

Мое малко коте идеално!

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??