May 17, 2009, 9:19 PM

На път 

  Poetry » Phylosophy
511 0 5

На път

 

Да, тъй е, както казах -

  ще пътувам!

Не питайте дали е за Бразилия –

това и сам не знам.

Билетът ми е в джоба – винаги е бил.

Дали за самолет, за влак или за автобус? -

Мързи ме да го гледам.

Таксито е извикано - шофьорът пуши долу.

Газта е спряна, куфарът е лек.

Ключа превъртам два пъти подред.

И всеки ден така ще заминавам,

докато дойде краят на света!

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??