Jul 26, 2016, 9:55 AM

На раздяла 

  Poetry » Love, Other
550 0 1

На раздяла

 

Пулсират нервно клепачите.

Докоснати от ледена суета.

Желанията мираж - оазис в пустинята.

Думи неизречени, гният в тинята.

 

Препускат песъчинките.

Реката оставила ги е сираци.

Крепостта със срутена стена,

платила е висока цена.

 

Дъхът затаен.

Присъствието слабо.

Запаметен един момент,

от тон фалшив на диригент.

© Иван Чорлев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??