Jun 22, 2008, 12:13 PM

На рождения ми ден 

  Poetry » Other
1086 0 2

Удавих мъничко вода,
край брега, където пясъкът се смее,
забравих свойта самота
и гледах как вятър, вятъра люлее.

© Зъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??