Oct 17, 2008, 6:53 PM

На С 

  Poetry » Love
863 0 2
Живота си загубих в чакане - да се завърнеш.
Какви ли още загуби ще преживея?...

Под дъжда, на гроба ти цветя полагам.
Прощална вечер - път към старото начало.
И нищо ново няма да се случи.
Обичам - необичана заспивам.
Светкавица извежда ме от мрака
И ме вали, вали, вали....
Поглеждам към децата - малки са.
И още само мои. И те търсят, татко!
Всеки мъж избират за баща.
Неловко, но това е детската мечта.
И нищо странно няма да се случи.
Потеглям...
      Под дъжда.
          Към непознатото.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??