Jul 15, 2014, 9:42 AM

На сестра ми 

  Poetry
410 0 6

Не си отивай, моля те, сестрице!

Поне за малко още остани!

Пак виждам уморените зеници

и зная, че животът ти тежи!

 

Животът... – низ от срещи и раздели

на радостни и горестни сърца –

един и същ за живи и умрели,

за щастие и тиха самота...

 

От раждането наше той ни свързва –

аз имам теб, ти имаш своя брат –

и всеки ден по-здраво ни привързва

един към друг, на спомени богат!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??