Oct 5, 2007, 12:18 AM

На Стоянка Мутафова 

  Poetry
757 0 5

Посвещава се с обич на Гранддамата на българския театър, Стихийното бедствие - Стоянка Мутафова


Разтърсваща,мощна,неукротима стихия,
вилнееща лудо по цялата сцена
Такова бедствие усещат ония
чиято глътка е в захлас притаена


Емоционална,грациозна,опасно чаровна
носи усмивка, инжектира заряд
Стихийно бедствена,луда и дива
кара милиони очи да горят


Разпалена страст, неутихваща тръпка,
тя заслужава непрестанен поклон,
тя може да бъде секундно открита
дори и в препълнен с актьори салон





© Госпожа Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??