Sep 29, 2019, 10:29 AM

На сърцето 

  Poetry » Other
263 0 0

днес
световен ден е
на сърцето

 

от което

 

правото му
да обича

 

е

 

(почти)
отнето

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??