Feb 2, 2008, 9:36 AM

На табутите 

  Poetry » Phylosophy
1049 0 19
                В памет на Славе Македонски

Щуро племе.
Див народ.
Яко семе -
жилав плод.

Кръв юнашка.
Змей крилат.
Свят сирашки -
дух богат.

Лудо вино.
Мъжки смях.
Тръпка силна -
сладък грях.

Хей, табути -
род велик!
Днес и утре,
и вовек!

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??