Sep 11, 2004, 2:00 PM

На татко -2- 

  Poetry
1464 0 1
Нямаше понякога
какво да ни дадеш
и детските очи
във теб се взираха.
А твоите
така ранени
все черпеха отнякъде...

© Гери Тушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??