Jun 29, 2013, 12:54 PM

На татко 

  Poetry
931 1 1

Камък е заседнал в душата,

от мъка и болка изграден...

Сълзите падат на земята,

дано се срещнем някой ден!

 

За тебе, тате, пия тази вечер,

на сватбата ми най-специален гост!

И макар да си звездичка на небето,

с любов даряваш първия ми тост...

 

Няма радост в очите, 

няма я усмивката дори,

болката заседнала в гърдите крещи:

"Защо не си до мене ти?!?"

 

Макар облечена във бяло,

душата отвътре кърви...

Сърцето сякаш е спряло,

чака да дойдеш отнякъде ти...

 

Никога не ще забравя усмихнатото ти лице,

завинаги, татко, оставаш в мъртвото ми вече сърце!

 

 

Почивай в мир, тате! Обичам те!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е скръбен стиха ти... а не бива да скърбиш... защото Той, Татко ти също е тъжен и плаче с теб...
    Бъди щастлива - това е най-големия подарък за него, най- красивия знак за любовта ти към него!
    Зарадвай го, бъди щастлива, Той заслужава това
    И знай, че е с теб и до теб... завинаги...
    Прегръдка!
Random works
: ??:??