Jun 21, 2011, 5:25 PM

На тази, която ме събужда 

  Poetry
499 0 5

Ще те намеря,
мисъл в полунощ,
поникваща направо за секунди
от дълбините
на съня!


Разкош
от неразказани мечти
в полуда
ще ме люлеят в паралелен свят,


ще ме създават
с чудни песнопения.


Ще те намеря,
остра, като нож,
и мека, като призрачно видение
.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??